sep
07

3x leuke woonwebsites

 photo IMG_0889_zpsueneb50f.jpg

Bij een nieuw huis hoort natuurlijk interieurinspiratie. Sites als Pinterest en woontijdschriften bieden veel inspiratie, maar nog leuker vinden wij woonwebsites en blogs. Elke dag komen er honderden nieuwe blogs bij en wonen wordt een steeds populairder onderwerp om over te schrijven. Daarom delen wij vandaag graag onze favoriete woonwebsites met jullie. Een kleine waarschuwing vooraf: het is heel goed mogelijk dat je, eenmaal op zo’n site, opeens uren zoet bent! Veel interieurinspiratie gewenst!

 photo foto-16-740x555_zpsbfrdsnwy.jpg

Interior Junkie
Deze Nederlandse website van de Amsterdamse Elisah staat garant voor een flinke dosis interieur. De kleinste huisjes ter wereld, trends voor het komend seizoen, ”binnenkijkers” bij gave huizen in binnen en buitenland (door Elisah zelf gefotografeerd) en huizen van de celebs. Het komt allemaal voorbij op deze vrolijke site. Ook leuk, Elisah reist veel en combineert haar reizen naar bijvoorbeeld Bali en New York met haar website.

 photo item24renditionslideshowWideVerticalcindy-crawford-rande-gerber-25-george-clooney-master-bedroom_zps1d2fd245.jpg

 photo item26renditionslideshowWideHorizontalcindy-crawford-rande-gerber-14-george-clooney-master-bath_zps4ea63d83.jpg

Architectural Digest
Dit Amerikaanse woontijdschrift heeft een van de best bezochte woonwebsites ter wereld. Ook hier vind je veel over trends, zie je ”binnenkijkers” en lees je over metamorfoses. Maar het aller, aller leukste is toch stiekem wel een kijkje in de huizen van de bekende Amerikaanse sterren. Zo zie je op deze site onder andere het interieur van Cindy Crawford en Will Smith.

 photo IMG_0569_zps1c60b258.jpg

Freunde von Freunden
Deze van oorsprong Duitstalige site liet jarenlang de gaafste interieurs van onbekende Duitsers zien. Veel foto’s van een huis, voorzien van een interview met de eigenaar over het huis en de inrichting. Inmiddels is de site wegens groot succes in het Engels te lezen, bezoeken ze mensen over de hele wereld voor een interview en vind je er niet alleen huizen, maar ook kantoren en bijvoorbeeld lekkere recepten. Aanrader!

Andere vrolijke woonwebsites:
A beautiful Mess
Scandinavianlovesong
Vosges Paris
VT Wonen