aug
28

Nieuwe naam, nieuwe huisstijl, zelfde bedrijf.

overgroot

Beste relatie,

Nieuwe naam, nieuwe huisstijl, zelfde bedrijf. Met trots kunnen wij u vertellen dat Post Jr./Sanders vanaf 10 september 2015 onafhankelijk verder gaat onder een nieuwe naam: Team Sanders. Dit alles gaat samen met de lancering van een unieke website, www.teamsanders.nl. Een verbetering in gebruiksgemak en overzichtelijkheid. Op onze website vindt u een uitgebreide, representatieve en up-to-date afspiegeling van ons aanbod en onze diensten en leert u ons en onze medewerkers een beetje beter kennen.

Plannen en ambities
Hoewel wij niet langer onder de Post Jr. Groep werken, blijft onze bedrijfsstructuur en dienstverlening ongewijzigd. Wij behouden onze sterke punten en streven er – net als voorheen – naar om onze klanten en relaties optimaal van dienst te zijn en om ons te onderscheiden in makelaarsland. Onze onafhankelijkheid, nieuwe naam en uitstraling zijn de toegevoegde waarden die passen bij onze plannen en ambities.

Uw mening telt
Wij zijn uiteraard erg benieuwd wat u van deze veranderingen vindt. Uw reacties worden zeer gewaardeerd! Download onze app Team Sanders! En vergeet vooral ook niet om onze Facebookpagina te liken, ons te volgen op Twitter en onze Blog te lezen. U blijft dan optimaal op de hoogte van de laatste nieuwtjes en het mooiste aanbod.

Met vriendelijke groet,

Team Sanders