Een taxatie kan nodig zijn om de juiste vraagprijs vast te stellen, de financiering van een woning rond te krijgen of om bij onderhandeling over de aankoop van een woning sterker te staan. Welke reden u ook heeft om een woning te willen laten taxeren, Team Sanders helpt u graag. Taxaties van Team Sanders zijn objectief en betrouwbaar en geven geldverstrekkers, hypotheekadviseurs en u als consument een helder inzicht in de wijze waarop een door ons getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Een NWWI-taxatie uit laten voeren
Wanneer u een woning door één van onze makelaars wilt laten taxeren, heeft u de keuze uit een ‘gewone’ taxatie of een NWWI-taxatie. In dat laatste geval wordt het taxatierapport gekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), een instantie die erop toeziet dat uw taxatie volgens de juiste richtlijnen is opgesteld. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, zijn bij het NWWI aangemeld.

Online taxatie aanvragen
Wilt u online een taxatie aanvragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wanneer u onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.