Huis verkopen

De beslissing is genomen; u wilt uw huis verkopen! Welke reden dit ook heeft, u wilt dat de verkoop snel, professioneel en met vakkennis wordt opgepakt. Wij, Team Sanders, zorgen dat uw woning snel ‘verkooprijp’ is. Wij adviseren u om uw huis, met misschien hier en daar een kleine aanpassing, een nog frissere uitstraling te geven. Zodat potentiële kopers het ultieme ‘feelgoodgevoel’ krijgen bij de bezichtiging van uw woning.

Wij zetten graag onze ervaring in en zetten net dat stapje extra om uw huis succesvol te verkopen. Hoe? Door samen te werken met andere teams, ons brede netwerk in te zetten en natuurlijk alle moderne communicatiemiddelen te gebruiken voor het verkopen van huis. Van social media tot Funda, van advertentie tot website. Een huis verkopen? Het is ons dagelijks werk.

Uw huis verkopen, maar tegen welke prijs?

Onze makelaar taxeert tijdens een uitgebreid bezoek aan uw woning de waarde. Vervolgens bepalen we samen met u de verkoopprijs. Uw situatie, de huidige markt, de staat van het huis, allemaal zaken die de reële verkoopprijs bepalen. Emotie speelt hierbij een belangrijke rol. Bij Team Sanders hebben we begrip voor uw situatie, hoe blij of verdrietig ook. Wij begeleiden het verkopen van uw huis, van A tot Z, adequaat, duidelijk en snel.

Wat komt er kijken bij het verkopen van een huis?

Benieuwd wat u allemaal mag verwachten als u uw huis wilt verkopen? Wij vertellen het u vooraf. Van een eerste waardebepaling tot het tekenen van het verkoopcontract. Wij handelen de hele procedure netjes voor u af, van de contacten met de notaris en de koper tot en met de uiteindelijke oplevering. Dat geeft u rust en de tijd om na te denken over een volgende stap, bijvoorbeeld als u zelf een ander huis wilt kopen.

Kortom, Team Sanders is dé makelaar in Almelo en uw professionele partner als u uw huis wilt verkopen.

Neem contact met ons op