Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een aankoopmakelaar?

Het kopen van een woning is niet iets dat u iedere dag doet. Ons advies: schakel een aankoopmakelaar in voor de begeleiding bij de aankoop van een woning. Team Sanders Makelaars gaat graag actief met u op zoek naar uw droomhuis, maar u kunt ons ook inschakelen als u uw droomhuis al op het oog heeft. Onze aankoopmakelaars kennen de huizenmarkt op hun duimpje, staan sterk in onderhandelingen en helpen u graag bij het koopcontract en de overdracht. Omdat Team Sanders Makelaars een erkend NVM-makelaarskantoor is, bent u bij ons verzekerd van begeleiding door een gekwalificeerde aankoopmakelaar.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar behartigt Team Sanders Makelaars uw belangen tot aan de notaris. Wat houdt een financieringsvoorbehoud en bankgarantie in? Is de woning bouwkundig wel in orde? Hoe zit het met erfdienstbaarheden? Wat moet ik bieden, en is de vraagprijs wel juist? Is de koopovereenkomst compleet en staan alle gemaakte afspraken er in? Waar moet ik aan denken bij de overdracht? Wij adviseren u gedurende het gehele aankooptraject en nemen u dus veel werk én zorgen uit handen.

Wel of geen aankoopmakelaar?

Juist in de huidige markt bewijst een aankoopmakelaar zijn nut. Uw deskundige en ervaren aankoopmakelaar van Team Sanders Makelaars weet tijdens een bezichtiging precies waar hij op moet letten en zal de verkopende partij bestoken met kritische vragen over de staat van de woning. Zo kan hij voor u een goede schatting maken van de waarde van de woning. Houd er rekening mee dat de verkoopmakelaar de woning voor zoveel mogelijk geld probeert te verkopen. Uw aankoopmakelaar staat tijdens de prijsonderhandeling sterk in zijn schoenen en heeft het beste met ú voor. Dit kan u een financieel voordeel opleveren.

Team Sanders: uw vertrouwde NVM aankoopmakelaar

Wilt u bij de aankoop van uw nieuwe woning gedegen advies en begeleiding voor een eerlijke prijs? Ook voor de aankoop van uw woning kunt bij ons terecht. Bij ons kunt u altijd rekenen op een unieke klik en een persoonlijke, succesvolle aanpak.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.