Vastgoedbeheer

Commercieel Vastgoedbeheer

Bent u van plan om te starten met het verhuren van vastgoed, maar weet u niet waar u moet beginnen? Of heeft u de beschikking over een vastgoedportefeuille, maar bent u juist opzoek naar een nieuwe vastgoedbeheerder? Dan bent u bij Team Sanders Makelaars aan het goede adres! Naast het verkopen en aankopen van woningen kunt u bij ons ook terecht voor commercieel vastgoedbeheer.

Vastgoedmanagement

Bij ons staat de klant op nummer 1.  Het maken en afstemmen van een aanpak die naadloos aansluit bij de wensen van de klant is daarom een pre. Door gebruik te maken van ons netwerk, verwerven wij de gegadigden en hoeft u alleen maar mee te kijken hoe het proces verloopt.

Vastgoedbeheer

Wanneer wij spreken over commercieel vastgoedbeheer, nemen wij de volgende taken voor u uit handen:

– Werven van gegadigden / grondige screening

– Het opmaken van de benodigde overeenkomsten

– Optimaal begeleiden van nieuwe huurders

– Toezicht houden op de financiële gebeurtenissen

– Door voeren indexatie huur

Team Sanders is gespecialiseerd in het compleet verzorgen van de verhuur van uw vastgoed. Hierdoor wordt u compleet ontlast en heeft u nauwelijks tot geen omkijken meer naar uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u van plan om te starten met de verhuur van uw vastgoed? Of heeft u al een jarenlange portefeuille opgebouwd? Maar bent u op zoek naar een (nieuwe) beheerder, neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.