Team Sanders is één van de best verkopende makelaarskantoren van Almelo en omstreken. Bij ons wordt de verkoop of aankoop van uw woning altijd begeleid door een gecertificeerde en beëdigde makelaar, die de markt door en door kent. Bovendien komt het woord ‘passief’ niet in ons woordenboek voor. Wij zetten geen verkoopbord in uw tuin en wachten rustig af tot potentiele kopers zich bij ons melden. Nee, wij verleiden huizenkopers op Funda, social media en onze unieke website. Met sprankelende teksten, 360 graden-beelden, video’s, 2D- en 3D-ontwerpen en door een professionele fotograaf gemaakte foto’s. Wij staan daarnaast 7 dagen per week tot 23.00 uur voor onze klanten klaar. Niet alleen telefonisch maar ook online, namelijk via e-mail en de chatservice op deze website.


Leer Team Sanders kennen

Een unieke kijk op makelaardij en een persoonlijke aanpak: niet voor niets worden wij gemiddeld met een erg hoog cijfer beoordeeld en kunnen wij terugvallen op vele mooie referenties. Nieuwsgierig geworden? Leer ons beter kennen!

Ons team

1frederiekFrederiek Jansen
Commercieel medewerkster Frederiek houdt zich bezig met het inplannen van bezichtigingen, koopovereenkomsten uitwerken, commerciële nazorg na een bezichtigingen en nog veel meer.Lees verder.
1hannekeHanneke Sanders
Hanneke is verantwoordelijk voor de boekhouding, personeelszaken en springt bij waar het nodig is. Daarnaast houdt ze zich bezig met de bedrijfsvoering.Lees verder.
1fulyaFulya Esmer
Commercieel medewerkster binnendienst Fulya kwam in eerste instantie bij Team Sanders om het zwangerschapsverlof van Frederiek op te vullen, maar inmiddels werkt Fulya alweer drie jaar op ons kantoor.Lees verder.
AngelicaAngelica Juninck
Angelica Juninck is de meest recente versterking van ons team. Zij heeft al ervaring in de makelaardij en gaat ons administratief en commercieel ondersteunen.Lees verder.
1bernBern Sanders RM RT
Eigenaar en gecertificeerd makelaar en taxateur Bern is al sinds zijn 24e werkzaam in de makelaardij. Hij is Almeloër in hart en nieren.Lees verder.
Joris Jipping RM RT
Joris is de jongste makelaar binnen ons team. Na zijn studietijd heeft hij bij een groot makelaarskantoor in Enschede gewerkt maar als geboren Almeloër bleef onze stad toch trekken!Lees verder.
 
 
 

Benieuwd met wie Team Sanders samenwerkt? Klik hier