Over ons

Team Sanders is één van de best verkopende makelaarskantoren van Twente. Bij ons wordt de verkoop of aankoop van uw woning altijd begeleid door een gecertificeerde en beëdigde makelaar, die de markt door en door kent. Bovendien komt het woord ‘passief’ niet in ons woordenboek voor. Wij zetten geen verkoopbord in uw tuin en wachten rustig af tot potentiele kopers zich bij ons melden. Nee, wij verleiden huizenkopers op Funda, social media en onze unieke website. Met frisse teksten, professionele foto’s en een moderne video met drone-beelden zorgen wij er voor dat uw woning wordt verkocht! Wij staan daarnaast 7 dagen per week tot 23.00 uur voor onze klanten klaar. Transparante en duidelijke communicatie is een kenmerk van onze dienstverlening. Niet alleen telefonisch maar ook online.


Leer Team Sanders kennen

Een unieke kijk op makelaardij en een persoonlijke aanpak: niet voor niets worden wij gemiddeld met een hoog cijfer beoordeeld en kunnen wij terugvallen op vele mooie referenties. Nieuwsgierig geworden? Leer ons beter kennen!

Ons team

Frederiek JansenFrederiek Jansen
Commercieel medewerkster Frederiek houdt zich bezig met het inplannen van bezichtigingen, koopovereenkomsten uitwerken, commerciële nazorg na een bezichtigingen en nog veel meer.Lees verder.
Hanneke SandersHanneke Sanders
Hanneke is verantwoordelijk voor de financiele administratie/boekhouding en doet dit met veel enthousiasme.  Lees verder.
Fulya Kalkan-EsmerFulya Kalkan-Esmer
Fulya is net als Frederiek werkzaam als commercieel medewerkster. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de aanmeldingen en is daarmee het beginpunt in de administratie bij elke klant. Lees verder.
Angelica JuninckAngelica Juninck
Angelica Juninck is werkzaam als administratief medewerkster. Ze houdt zich onder andere bezig met vastgoedbeheer, nieuwbouwprojecten, administratie en facturatie. Lees verder.
Bern SandersBern Sanders RM RT
“Vanuit passie, maar ook vanuit eigen kijk op de makelaardij vind ik het een uitdaging om telkens weer kopers en verkopers bij elkaar te brengen.”Lees verder.
Joris JippingJoris Jipping RM RT
Joris is sinds 2020 trotse eigenaar van Team Sanders. Voordat hij ging werken bij Team Sanders heeft hij bij een groot makelaarskantoor in Enschede gewerkt. Maar als geboren Almeloër bleef onze stad toch trekken!Lees verder.
Bert BoeveBert Boeve RM RT
Bert is inmiddels al 20 jaar werkzaam als makelaar en heeft daardoor veel ervaring. Zijn motivatie haalt hij uit de vele contacten en doordat geen dag hetzelfde is.Lees verder.

Benieuwd met wie Team Sanders samenwerkt? Klik hier