Team Sanders is één van de best verkopende makelaarskantoren van Almelo en omstreken. Bij ons wordt de verkoop of aankoop van uw woning altijd begeleid door een gecertificeerde en beëdigde makelaar, die de markt door en door kent. Bovendien komt het woord ‘passief’ niet in ons woordenboek voor. Wij zetten geen verkoopbord in uw tuin en wachten rustig af tot potentiele kopers zich bij ons melden. Nee, wij verleiden huizenkopers op Funda, social media en onze unieke website. Met sprankelende teksten, 360 graden-beelden, video’s, 2D- en 3D-ontwerpen en door een professionele fotograaf gemaakte foto’s. Wij staan daarnaast 7 dagen per week tot 23.00 uur voor onze klanten klaar. Niet alleen telefonisch maar ook online, namelijk via e-mail en Whatsapp.


Leer Team Sanders kennen

Een unieke kijk op makelaardij en een persoonlijke aanpak: niet voor niets worden wij gemiddeld met een erg hoog cijfer beoordeeld en kunnen wij terugvallen op vele mooie referenties. Nieuwsgierig geworden? Leer ons beter kennen!

Ons team

FrederiekFrederiek Jansen
Commercieel medewerkster Frederiek houdt zich bezig met het inplannen van bezichtigingen, koopovereenkomsten uitwerken, commerciële nazorg na een bezichtigingen en nog veel meer.Lees verder.
1hannekeHanneke Sanders
Hanneke is verantwoordelijk voor de boekhouding, personeelszaken en springt bij waar het nodig is. Daarnaast houdt ze zich bezig met de bedrijfsvoering.Lees verder.
FulyaFulya Esmer
Fulya Esmer is als aanspreekpunt van ons kantoor een belangrijke schakel in de organisatie. Naast het contact met de klanten is zij het beginpunt in de administratie bij elke nieuwe klant.Lees verder.
AngelicaAngelica Juninck
Angelica Juninck is net als Frederiek werkzaam als commercieel medewerkster. Ze houdt zich onder andere bezig met het beheren van dossiers, nieuwbouwprojecten en facturatie.Lees verder.
BernBern Sanders RM RT
“Vanuit passie, maar ook vanuit eigen kijk op de makelaardij vind ik het een uitdaging om telkens weer kopers en verkopers bij elkaar te brengen.”Lees verder.
Joris Jipping RM RT
Joris Jipping is sinds kort trotse mede-eigenaar van Team Sanders. Voordat hij ging werken bij Team Sanders heeft hij bij een groot makelaarskantoor in Enschede gewerkt. Maar als geboren Almeloër bleef onze stad toch trekken!Lees verder.
BertBert Boeve KRMT
Met zijn jarenlange ervaring is Bert een waardevolle toevoeging voor ons kantoor. Almelo is voor Bert een nieuwe werkomgeving en biedt voor hem veel nieuwe uitdagingen.Lees verder.

TeamSanders_mrt2018_2_ZW_Uitsnede

Benieuwd met wie Team Sanders samenwerkt? Klik hier