Energielabel voor jouw woning aanvragen

Iedere woning hoort een energielabel te hebben. Het geeft aan wat het energieverbruik van de woning is. Een energielabel is zelfs verplicht als je een woning gaat (ver)kopen of (ver)huren. Ook kun je een energielabel voor je woning aanvragen, als je bijvoorbeeld benieuwd bent naar het verbeteren van het energieverbruik.

Wij helpen je graag. Wat de reden voor verduurzaming ook is.
Begeleiding van A tot Z. Van start verkoop tot sleuteloverdracht: dezelfde makelaar staat je in het gehele proces bij.
Altijd op de hoogte. Dankzij onze communicatiemiddelen heb je alle afspraken en gegevens veilig en overzichtelijk bij de hand.

Tips om je woning te verduurzamen

Bij iedere energielabel die wij maken, geven wij een duurzaamheidsadvies. Zo weet jij direct welke stappen jij kunt ondernemen om je (toekomstige) woning duurzamer te maken en je energielabel te verhogen. Want, in de meeste woningen is er vaak nog verbetering mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, dubbel glas of een warmtepomp. Ook kunnen wij je adviseren welke partijen dit het beste voor je kunnen uitvoeren. Wat je ook zoekt: je kunt alles aan Team Sanders overlaten.

Neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag

Je kunt ons ook via WhatsApp een bericht sturen of bellen op 0546 633 633 (Almelo) of 0548 227 006 (Nijverdal) (werkdagen 09:00 uur – 17:00 uur)
Binnen 24 uur reactie. Op werkdagen reageren we binnen 24 uur.
Alle specialisaties in huis. We hebben alles in huis om je te ontzorgen.
Vrijblijvend adviesgesprek. Maak gerust een vrijblijvende afspraak. We helpen graag!

Stuur ons direct een bericht

Met uw telefoonnummer kunnen we u sneller bereiken