Denkt u er aan om uw huis te verkopen? Ontvang bij ons een vrijblijvend verkoopadvies met een gratis waardebepaling van uw woning.

Om u te ondersteunen bij de verkoop van uw huis, geven wij als dé Makelaar van Almelo een kosteloze waardebepaling. Deze waardebepaling is inclusief een gedegen verkoopadvies voor uw woning. Op deze manier weet u precies wat u van uw woning kunt verwachten. Team Sanders Makelaars begeleidt u tijdens het hele traject van de verkoop van uw woning.

Team Sanders Makelaars probeert er het maximale uit te halen, maar met een realistische blik. Zijn bereid net dat stapje extra te doen. We hadden gelijk een goed gevoel door de duidelijke uitleg over de gang van zaken. Een snelle en juiste afhandeling van de verkoop van ons huis. Team Sanders is deskundig, prettig in de omgang en goede communicatie. Zeer tevreden! - Koen Borgers, Almelo

Waarom Team Sanders Makelaars?

Uit onafhankelijk cijfers verkopen wij, in vergelijking met andere makelaars in Almelo, sneller een woning tegen een hogere prijs. Wij kunnen dit realiseren doordat wij een ruime ervaring en uitgebreide kennis hebben van de Almelose huizenmarkt.

Wij werken samen met professionele partijen om uw woning optimaal te presenteren in de markt. Daarnaast zijn wij bovengemiddeld actief op Social Media. Wij staan bekend op onze proactiviteit en ons snelle handelen. Wilt u uw huis voor de hoogste prijs verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Marktkennis Almelo

Wij hebben jarenlange ervaring in de regio kennen wij alle ins en outs rondom verkoop in Almelo. In de stijgende huizenmarkt van Almelo bent u bij ons in professioneel handen voor de verkoop van uw woning.

Zorgeloos verkopen

Bij ons verkoopt u uw woning zonder gedoe, tegen een goede prijs en snel. Het begrip 'gemakt dient de mens' hebben wij goed begrepen bij Team Sanders Makelaars.

Waarom nu een waardebepaling?

De laatste jaren is de huizenmarkt in Nederland, ook in Almelo, weer flink op stoom gekomen. Hierdoor is het voor u een goed moment om te weten wat uw huis doet in deze groeiende markt. Huizen worden sneller en zelfs duurder verkocht dan voor de crisis.

Door een gratis waardebepaling aan te vragen, weet u precies wat uw huis waard is en of het een goed moment is om uw huis te verkopen. Met al onze kennis helpen wij u graag verder.

Ten opzichte van vorig jaar zijn de huizenprijzen in Almelo met circa 16,9% gestegen en de verwachting is dat de markt nog verder aantrekt. Tijd om uw woning te verkopen dus!

Met onze gratis waardebepaling krijgt u een goed inzicht of uw huis een over of onderwaarde heeft. Dit is handige informatie, vooral in combinatie met ons verkoopadvies!

Wilt u weten wat uw huis waard is? Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan!