Succesvol verhuren met onze expertise

Bij het verhuren van je bedrijfspand, winkelruimte of vastgoedbelegging komt veel kijken. Van het bepalen van de huurprijs tot het inplannen van bezichtigingen en van het vinden van een geschikte huurder tot het beheer van je vastgoed. Wij kunnen je hierin volledig ontzorgen.

Grondige screening. Door een grondige screening vinden we geschikte huurders, met een goede huursfeer als resultaat.
Volledig ontzorgen. Van een professionele presentatie van je pand tot het regelen van een energielabel. Wij doen we het allemaal.
Altijd op de hoogte. Dankzij onze communicatiemiddelen heb je alle afspraken en gegevens veilig en overzichtelijk bij de hand.

Full service dienstverlening: wat kun je van ons verwachten?

Jarenlange ervaring in het verhuren en verkopen

Team Sanders bestaat uit een (h)echt team met jarenlange ervaring in het verhuren en verkopen van (bedrijfs)panden. Wij ontzorgen jou tijdens het gehele proces, maar zorgen er uiteraard voor dat je volledig geïnformeerd bent. Bij elke stap die we zetten.

De kracht van Team Sanders

Persoonlijke webomgeving

Om gegevens en documentatie veilig met elkaar uit te wisselen krijg je toegang tot een persoonlijke webomgeving. We houden o.a. via een WhatsAppgroep nauw contact met elkaar. Zo wordt er snel geschakeld tussen jou, de verhuurmakelaar en een medewerker van kantoor. Ideaal als er bijvoorbeeld ’s avonds nog een vraag door je hoofd schiet. Of als we een geschikte huurder hebben gevonden.

Alles perfect in beeld

Wij regelen de benodigde documenten, zoals het inmeten van het bedrijfspand, het energielabel, actuele plattegronden en een professionele presentatie van je pand. Onze huisfotograaf Lars brengt jouw bedrijfspand of winkelruimte op een aantrekkelijke manier in beeld door middel van een fotoreportage en dronevideo van de binnen- en buitenkant.

Jouw pand in de spotlights

We zetten je bedrijfspand op veel plekken in de spotlights: zowel op onze socials en website als op Funda in Business. Om de zichtbaarheid te vergroten brengen wij je pand onder de aandacht bij ons eigen klantenbestand. Een goede huursfeer vinden wij belangrijk, we willen tenslotte een serieuze en nette huurder. Daarom voeren wij een grondige screening uit voordat we potentiële huurders uitnodigen voor een bezichtiging. De verhuur is pas succesvol als jij je pand met een goed gevoel verhuurd.

Neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag

Je kunt ons ook via WhatsApp een bericht sturen of bellen op 0546 633 633 (Almelo) of 0548 227 006 (Nijverdal) (werkdagen 09:00 uur – 17:00 uur)
Binnen 24 uur reactie. Op werkdagen reageren we binnen 24 uur.
Alle specialisaties in huis. We hebben alles in huis om je te ontzorgen.
Vrijblijvend adviesgesprek. Maak gerust een vrijblijvende afspraak. We helpen graag!

Stuur ons direct een bericht

Met uw telefoonnummer kunnen we u sneller bereiken