Taxaties: een gevalideerd taxatierapport binnen 48 uur

Een taxatie is een belangrijk onderdeel van het koop- of verkoopproces. Je hebt het nodig bij het kopen van een woning, het afsluiten van een hypotheek of bij een verbouwing. Naast dat een taxatie essentieel is voor jou, is dat het ook voor je geldverstrekker. Zonder gevalideerd taxatierapport kun je namelijk geen hypotheek krijgen. Onze geregistreerde taxateurs zorgen ervoor dat jij binnen 48 uur een objectief gevalideerd taxatierapport ontvangt. 

NWWI

Gevalideerde taxateurs

Een gevalideerde taxatie moet voldoen aan strenge richtlijnen die door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) zijn opgesteld. Zij controleren of de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen juist is. Onze geregistreerde taxateurs zijn bij het NWWI aangesloten. 

Ongevalideerd

Gewone taxatie

Heb je een gewoon, ongevalideerd, taxatierapport nodig omdat je de waarde van je woning wilt vaststellen of tegen een WOZ-beschikking bezwaar wilt maken? Ook dan helpt onze taxatiespecialist je graag. 

Neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag

Je kunt ons ook via WhatsApp een bericht sturen of bellen op 0546 633 633 (Almelo) of 0548 227 006 (Nijverdal) (werkdagen 09:00 uur – 17:00 uur)
Binnen 24 uur reactie. Op werkdagen reageren we binnen 24 uur.
Alle specialisaties in huis. We hebben alles in huis om je te ontzorgen.
Vrijblijvend adviesgesprek. Maak gerust een vrijblijvende afspraak. We helpen graag!

Stuur ons direct een bericht

Met uw telefoonnummer kunnen we u sneller bereiken