Huis verkopen

Uw huis verkopen?

Uw huis verkopen wij met professionele aandacht snel en voor een (voor u) perfecte prijs. Dit doen wij door uw huis heel gericht in de spotlights te zetten bij geïnteresseerde kopers die bij ons zijn ingeschreven. U wilt uw twee-onder-een-kap met drie ruime slaapkamers in de verkoop zetten? Of uw fijne appartement in hartje centrum? Of juist uw knusse starterswoning met een mooie achtertuin op het zuiden? Wij vinden ook bij uw woning de juiste woningzoeker. Tijdens een uitgebreide bezichtiging zorgen onze passie en gedrevenheid ervoor dat potentiële kopers verknocht raken aan uw te koop staande woning.

Altijd op de hoogte tijdens het traject van de verkoop van uw huis

Natuurlijk houden wij u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken rondom de verkoop van uw huis. Zo ontvangt u wekelijks de statistieken van uw Funda-pagina, zodat u precies weet hoeveel interesse er online voor uw woning is. Maar ook periodiek persoonlijk contact met u als opdrachtgever vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend. Voor al onze klanten zijn wij bovendien 7 dagen per week bereikbaar.

Uw huis verkopen in bijzondere situaties

Moet u uw huis wegens persoonlijke omstandigheden verkopen of heeft u te maken met restantschuld? Onze financiële specialisten werken samen met u aan een persoonlijk plan van aanpak. Daarbij leggen wij voortdurend contacten met organisaties als banken, bijzonder beheer-afdelingen en de Nationale Hypotheek Garantie. Alles om samen met u tot een goede oplossing te komen.

Uw woning verkopen?

Wilt u uw woning (binnenkort) verkopen, vraag dan onderstaand een gratis waardebepaling van uw woning aan.

Bent u benieuwd naar onze ideeën om een snelle verkoop te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.