Verkoop je woning succesvol met onze expertise

Overweeg je om je knusse starterswoning, je appartement in hartje centrum of je hoekwoning met tuin op het zuiden te verkopen? Met onze passie en gedrevenheid vinden wij de juiste woningzoeker met als resultaat een succesvolle verkoop van je woning.

Vrijblijvende waardebepaling. Vrijblijvend waarde- en verkoopadvies op basis van de huidige markt.
Begeleiding van A tot Z. Van start verkoop tot sleuteloverdracht: dezelfde makelaar staat je in het gehele proces bij.
Altijd op de hoogte. Dankzij onze communicatiemiddelen heb je alle afspraken en gegevens veilig en overzichtelijk bij de hand.

Begeleiding van begin tot eind

Altijd op de hoogte
Onze verkoopprofessionals zorgen ervoor dat je huis snel en volgens jouw wensen wordt verkocht. Wij ontzorgen jou tijdens het gehele proces, eigenlijk heb je nergens omkijken naar. Uiteraard zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen rondom de verkoop van je woning.

Uitstekende communicatie
We houden nauw contact via een WhatsAppgroep met jou, de makelaar en een medewerker van kantoor. Zo kunnen we snel met elkaar schakelen. Bijvoorbeeld als een bezichtiging iets later begint of als er ’s avonds nog een vraag bij je te binnen schiet. Ook krijg je toegang tot een eigen beveiligde webomgeving, waarin we gegevens en documentatie met elkaar uitwisselen.

Alles wordt geregeld
Wij nemen alle documentatie uit handen. Wij zorgen voor het inmeten van je woning, het energielabel, actuele plattegronden en een professionele presentatie van je woning. Door een fotoreportage en dronevideo van binnen- en buitenkant wordt je woning door onze huisfotograaf Lars op een aantrekkelijke manier in beeld gebracht.

Perfecte promotie
Wij brengen je woning onder de aandacht bij potentiële kopers: zowel op onze socials, website en Funda als op Leef Twente. Ook zetten we je woning gericht in de spotlights bij geïnteresseerde kopers die bij ons staan ingeschreven. De verkoop is pas succesvol als jij je pand met een goed gevoel verkoopt. Pas dan zijn wij ook tevreden.

Weten wat je woning waard is

Je woning gaat in de verkoop. Maar wat is de waarde van je woning in de huidige markt? Om dit te controleren adviseren wij om een waardebepaling te doen. Onze gecertificeerde makelaars geven je vrijblijvend een gedegen waarde- en verkoopadvies op basis van je wensen en de huidige markt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Verkopen in bijzondere situaties

Heb je een restantschuld of moet je je woning vanwege persoonlijke omstandigheden verkopen? Onze (financiële)specialisten voor je klaar. Op basis van je persoonlijke situatie maken we samen een plan hoe jij je huis het beste kunt verkopen. Wij zorgen voor het contact met organisaties als banken, bijzonder beheer-afdelingen en de NHG. Samen komen we tot een goede oplossing.

Neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag

Je kunt ons ook via WhatsApp een bericht sturen of bellen op 0546 633 633 (Almelo) of 0548 227 006 (Nijverdal) (werkdagen 09:00 uur – 17:00 uur)
Binnen 24 uur reactie. Op werkdagen reageren we binnen 24 uur.
Alle specialisaties in huis. We hebben alles in huis om je te ontzorgen.
Vrijblijvend adviesgesprek. Maak gerust een vrijblijvende afspraak. We helpen graag!

Stuur ons direct een bericht

Met uw telefoonnummer kunnen we u sneller bereiken