Verkoop je bedrijfspand succesvol met onze expertise

Overweeg jij om je bedrijfspand of winkelruimte te verkopen? Wat de aanleiding ook is, met onze kennis van de markt en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat jij je pand zorgeloos verkoopt. Wij ontzorgen jou en begeleiden je van a tot z.

Vrijblijvende waardebepaling. Vrijblijvend waarde- en verkoopadvies op basis van de huidige markt.
Begeleiding van A tot Z. Van start verkoop tot sleuteloverdracht: dezelfde makelaar staat je in het gehele proces bij.
Altijd op de hoogte. Dankzij onze communicatiemiddelen heb je alle afspraken en gegevens veilig en overzichtelijk bij de hand.

Weten wat je bedrijfspand waard is

Om je te helpen bij de oriëntatie naar de verkoopmogelijkheden, bieden wij je een gratis waardebepaling aan. Wij luisteren naar je wensen en analyseren de markt. Op basis van deze gegevens krijg je van ons een persoonlijk en passend advies voor de verkoop van je bedrijfspand of winkelruimte. Kom gerust langs bij ons op kantoor of vraag online de waardebepaling aan. 

Wat kun je van ons verwachten?

Hecht team
Kies je voor Team Sanders, dan kies je voor een hecht team met jarenlange ervaring in het verkopen en verhuren van (bedrijfs)panden. Wij ontzorgen jou tijdens het gehele proces, maar zorgen er uiteraard voor dat je volledig geïnformeerd bent. Bij elke stap die we zetten.

Uitstekende communicatie
Je krijgt toegang tot een eigen beveiligde webomgeving, waarin we gegevens en documentatie met elkaar uitwisselen. We houden o.a. via een WhatsAppgroep nauw contact met elkaar. Zo wordt er snel geschakeld tussen jou, de makelaar en een medewerker van kantoor. Ideaal als er bijvoorbeeld ’s avonds nog een vraag door je hoofd schiet. Of dat wij je direct kunnen laten weten als er een bezichtiging is ingepland.

Alles wordt geregeld
Wij regelen de benodigde documentatie, zoals het inmeten van het bedrijfspand, het energielabel, actuele plattegronden en een professionele presentatie van je pand. Onze huisfotograaf Lars brengt jouw bedrijfspand of winkelruimte op een aantrekkelijke manier in beeld door middel van een fotoreportage en dronevideo van de binnen- en buitenkant.

Perfecte promotie
Je bedrijfspand wordt overal in de spotlights gezet: zowel op onze socials en website als op Funda in business. We zetten graag nog een extra stap en brengen je pand onder de aandacht bij ons eigen klantenbestand. De verkoop is pas succesvol als jij je pand met een goed gevoel verkoopt. Pas dan zijn wij ook tevreden.

Neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag

Je kunt ons ook via WhatsApp een bericht sturen of bellen op 0546 633 633 (Almelo) of 0548 227 006 (Nijverdal) (werkdagen 09:00 uur – 17:00 uur)
Binnen 24 uur reactie. Op werkdagen reageren we binnen 24 uur.
Alle specialisaties in huis. We hebben alles in huis om je te ontzorgen.
Vrijblijvend adviesgesprek. Maak gerust een vrijblijvende afspraak. We helpen graag!

Stuur ons direct een bericht

Met uw telefoonnummer kunnen we u sneller bereiken