De Rijter Almelo 7601 Almelo

Afbeelding 1 van

Omschrijving

Stel je voor: een bruisende stad doordrenkt van geschiedenis, gelegen in het weelderige hart van Overijssel. Dat is Almelo, een plek waar groene pracht samensmelt met een rijke handelsgeschiedenis. 'De Rijter', een exclusief aanbod van 37 eigentijdse nieuwbouwappartementen, zullen de stad Almelo verrijken. Dit is jouw kans om deel uit te maken van de transformatie van een historisch gebied naar een moderne woonomgeving. Lees verder om meer te ontdekken over dit unieke woningaanbod in Almelo.

Woningaanbod
Ontdek 'De Rijter': een exclusief aanbod van 37 nieuwbouwappartementen in het hart van Almelo. Deze eigentijdse appartementen komen binnenkort op de markt en bieden een prachtige ligging. Mis deze unieke kans niet om jouw droomhuis te vinden in deze bloeiende stad.
De Rijter biedt verschillende woningtypes aan om aan uw behoeften te voldoen. We hebben appartementen met 2 en 3 slaapvertrekken, evenals een aantal luxe penthouses voor wie op zoek is naar iets extra's.

Unieke voordelen van jouw woning:
- Een van de unieke voordelen is dat elke woning wordt geleverd met minimaal één parkeerplaats.
- Elektrische autorijders kunnen genieten van permanente oplaadfaciliteiten, waardoor je met een gerust hart milieubewust kunt blijven rijden.
- Een andere bijzondere eigenschap van de woningen is het gebruik van een slimme collectieve energiebron, wat resulteert in lagere maandlasten voor energie. Duurzaam én budgetvriendelijk wonen, wie wil dat nu niet?
- Al onze woningen zijn gelijkvloers, wat zorgt voor comfortabel en toegankelijk wonen.
- Het gebouw voldoet aan de Beng norm en heeft energielabel A+++.
- Elk appartement beschikt over zijn eigen water/water warmtepomp met wtw installatie.
- In combinatie met zonnepanelen op het dak en een dynamisch stroomcontract, zullen de energielasten laag zijn voor de bewoners.
- Bijna alle appartementen worden verkocht onder de NHG-grens.

Architectuur
Wat opvalt in de architectuur van deze unieke woningen, is de typerende baksteen, waarbij gebruik is gemaakt van verschillende stenen en verbanden. Je zult zelfs oude metselwerkverbanden tegenkomen die verderop in de straat te zien zijn, subtiel geïntegreerd in deze nieuwbouw.
Deze unieke architectuur biedt de perfecte combinatie van traditie en moderniteit.

Locatie
Almelo - gelegen in het hart van Overijssel, combineert groene pracht met een rijke handelsgeschiedenis. Deze stad heeft zich getransformeerd tot een moderne woonomgeving met talloze winkels, eersteklas horeca, theaters en een all-in family resort. Actievelingen kunnen genieten van wandelen, fietsen of een bezoek brengen aan het grootste indoorsportcomplex van Twente, de IISPA. De stad is eveneens omgeven door een waterrijk landschap, ideaal voor kanoën, suppen of varen op een historische praam.
De ligging van deze woningen is bijzonder gunstig. Ze bevinden zich in een mooie wijk aan de rand van het centrum, op slechts 900 meter van het stadscentrum en 1300 meter van Gravenallee. Bovendien is er een handige busbaan langs het gebouw, waardoor de stad en de omliggende pittoreske Twentse kerkdorpen gemakkelijk te bereiken zijn. De stad is ook uitstekend bereikbaar via de A1 en N35, en beschikt over een uitgebreid trein- en bussysteem.
Voorzieningen in de directe omgeving zijn ruimschoots beschikbaar, waaronder een bakker, viszaak, kaaszaak en een supermarkt, waardoor je alles wat je nodig hebt gemakkelijk kunt bereiken.

Plan
Dit gebied ademt historie. Het Kruispunt Violierstraat - Bornsestraat - Berkelstraat in Almelo diende ooit als thuisbasis voor Garage Kleijssen en de NV TADO (Twentsche Autobusdienst Onderneming). Deze locatie was tevens verbonden met de Coca-Cola-fabriek.
Nu maakt dit historische gebied plaats voor 37 nieuwbouwappartementen. Ben je op zoek naar een prachtige woning, centraal gelegen en voorzien van de modernste voorzieningen en optimale sfeer. Dan is dit de plek voor jou!

Planning

Verwachte datum start verkoop: 25 januari 2024
Verwachte datum start bouw: 15 juni 2024
Verwachte datum oplevering: NTB

Woningtypes

Uitgelichte afbeelding voor CS

CS

€ 369.000,-
92 m2 opp.
3 Kamers
2 Slaapkamers
Uitgelichte afbeelding voor L

L

€ 485.000,-
100 m2 opp.
3 Kamers
2 Slaapkamers
Uitgelichte afbeelding voor K

K

€ 375.000,-
87 m2 opp.
3 Kamers
2 Slaapkamers
Uitgelichte afbeelding voor J

J

€ 345.000,-
78 m2 opp.
3 Kamers
2 Slaapkamers
Uitgelichte afbeelding voor M

M

€ 385.000,-
110 / 111 m2 opp.
4 Kamers
3 Slaapkamers
Uitgelichte afbeelding voor I

I

€ 395.000,-
104 / 105 m2 opp.
4 Kamers
3 Slaapkamers
Uitgelichte afbeelding voor E

E

€ 377.500,-
100 m2 opp.
3 Kamers
2 Slaapkamers
Uitgelichte afbeelding voor D

D

€ 357.500,-
89 m2 opp.
3 Kamers
2 Slaapkamers
Uitgelichte afbeelding voor C

C

€ 362.500,-
92 m2 opp.
3 Kamers
2 Slaapkamers
Uitgelichte afbeelding voor B

B

€ 339.000,-
82 m2 opp.
3 Kamers
2 Slaapkamers
Uitgelichte afbeelding voor A

A

€ 387.500,-
100 m2 opp.
4 Kamers
3 Slaapkamers
Uitgelichte afbeelding voor DS

DS

€ 362.500,-
89 m2 opp.
3 Kamers
2 Slaapkamers