Aankoopmakelaar in Wierden

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Wierden?

Het kopen van een woning gaat niet over 1 dag ijs. Voor zo’n speciale gelegenheid wil je het liefst een professionele aankoopmakelaar inschakelen. Onze gekwalificeerde makelaars in Wierden hebben kennis van de markt, het netwerk en kunnen snel schakelen. Waar de een zijn of haar plek al gevonden heeft, is de ander juist specifiek op zoek naar een woning. Wij helpen u hier graag mee, ook wanneer u uw woning nog niet heeft gevonden. Onze aankoopmakelaars kennen de Twentse huizenmarkt als geen ander en zijn gespecialiseerd in onderhandelingen en de administratieve afhandeling. Als NMV makelaar nemen wij u graag het werk uit handen.

Wat doet een aankoopmakelaar in Wierden?

De aankoopmakelaars van Team Sanders Makelaars staan voor u klaar totdat er bij de notaris getekend is. Er komt veel kijken bij de aankoop van een woning en al  deze formaliteiten kunnen overweldigend zijn. Wij zijn er om u te ontlasten, uw vragen te  beantwoorden en u van advies te voorzien. Hoe zit het met het financieringsvoorbehoud en de bankgarantie? Moet er een bouwkundig rapport komen en zijn de financiële voorwaarden wel interessant voor u? Hoe gaan we de onderhandelingen doen? Wij helpen u tijdens het aankoopproces en maken het zo vlot en soepel mogelijk.

Wel of geen aankoopmakelaar in Wierden?

Grote kans dat u tijdens een bezichtiging de woning door een roze bril bekijkt. Hier wordt de waarde van een aankoopmakelaar duidelijk. Onze ervaren aankoopmakelaars prikken overal doorheen en weten de juiste kritische vragen te stellen, om zo de staat van de woning boven tafel te krijgen. Dit kan u aan het eind van de rit een aanzienlijk bedrag besparen. Vergeet niet dat de verkoopmakelaar het onderste uit de kan wil halen voor de verkopende partij, terwijl een aankoopmakelaar er is voor u en uw belangen.

Team Sanders: uw vertrouwde NVM aankoopmakelaar

Heeft u advies en begeleiding nodig bij de aankoop van een woning? Voor een nette prijs kunt u terecht bij ons vertrouwde makelaarskantoor in hartje Twente. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke en geslaagde samenwerking. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag

Wij nemen graag de tijd om je financiële vragen te bespreken. Kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking U kunt ons ook via WhatsApp een bericht sturen of bellen op 0546 633 633 (werkdagen 08:30u – 17:30u)

Binnen 12 uur reactie. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Alle specialisaties in huis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Vrijblijvend adviesgesprek. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Stuur ons direct een bericht

Met uw telefoonnummer kunnen we u sneller bereiken