Uw woning verkopen met onze gecertificeerde makelaars

Uw huis verkopen wij met professionele aandacht snel en voor een (voor u) perfecte prijs. Dit doen wij door uw huis heel gericht in de spotlights te zetten bij geïnteresseerde kopers die bij ons zijn ingeschreven. Tijdens een uitgebreide bezichtiging zorgen onze passie en gedrevenheid ervoor dat potentiële kopers verknocht raken aan uw te koop staande woning.

Volledig ontzorgen. Van een professionele presentatie van je pand tot het regelen van een energielabel. Wij doen we het allemaal.
Altijd op de hoogte. Dankzij onze communicatiemiddelen heb je alle afspraken en gegevens veilig en overzichtelijk bij de hand.
Groot bestand woningzoekers Appartement in hartje centrum? Starterswoning met tuin op het zuiden? Wij vinden ook bij uw woning de juiste woningzoeker.

Uw huis verkopen?

Uw huis verkopen wij met professionele aandacht snel en voor een (voor u) perfecte prijs. Dit doen wij door uw huis heel gericht in de spotlights te zetten bij geïnteresseerde kopers die bij ons zijn ingeschreven. U wilt uw twee-onder-een-kap met drie ruime slaapkamers in de verkoop zetten? Of uw fijne appartement in hartje centrum? Of juist uw knusse starterswoning met een mooie achtertuin op het zuiden? Wij vinden ook bij uw woning de juiste woningzoeker. Tijdens een uitgebreide bezichtiging zorgen onze passie en gedrevenheid ervoor dat potentiële kopers verknocht raken aan uw te koop staande woning.

Altijd op de hoogte tijdens het traject van de verkoop van uw huis

Natuurlijk houden wij u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken rondom de verkoop van uw huis. Zo ontvangt u wekelijks de statistieken van uw Funda-pagina, zodat u precies weet hoeveel interesse er online voor uw woning is. Maar ook periodiek persoonlijk contact met u als opdrachtgever vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend. Voor al onze klanten zijn wij bovendien 7 dagen per week bereikbaar.

Uw huis verkopen in bijzondere situaties

Moet u uw huis wegens persoonlijke omstandigheden verkopen of heeft u te maken met restantschuld? Onze financiële specialisten werken samen met u aan een persoonlijk plan van aanpak. Daarbij leggen wij voortdurend contacten met organisaties als banken, bijzonder beheer-afdelingen en de Nationale Hypotheek Garantie. Alles om samen met u tot een goede oplossing te komen.

Stappenplan huis verkopen
Wil jij je huis verkopen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Met ons stappenplan maak je alle juiste beslissingen.
Op zoek naar een woning?
Team Sanders Makelaars gaat graag actief met u op zoek naar uw droomhuis, maar u kunt ons ook inschakelen als u uw droomhuis al op het oog heeft.

Veel gestelde vragen bij de verkoop van een huis

Voorbeeld tekst

Voorbeeld tekst

Duidelijkheid

Transparantie voorop

Ook bij financiële vraagstukken staat kwaliteit en transparantie bij Team Sanders voorop. We vinden het belangrijk dat jij de juiste beslissing maakt. Daarom werken we samen met deskundige experts om je van het beste financiële advies te voorzien.

Full service

Advies & begeleiding

Wil je ook advies over bijvoorbeeld de ontwikkeling van vastgoed, verhuizing of bouwbegeleiding? Neem dan eens een kijkje op deze pagina

Waarom Team Sanders?

Binnen 12 uur reactie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce non nisi sapien. Aliquam et eleifend odio.

Alle specialisaties in huis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce non nisi sapien. Aliquam et eleifend odio.

Neem direct contact op

Met uw telefoonnummer kunnen we u sneller bereiken