Uw huis taxeren voor de verkoop

Een taxatie is een belangrijk onderdeel van het koop- of verkoopproces van uw woning of object. Het bepalen van de juiste waarde is immers niet alleen essentieel voor u, maar ook voor uw geldverstrekker. Als u een hypotheek wilt aanvragen voor het huis dat u op het oog heeft, is een taxatie verplicht. Zonder taxatierapport – dat voldoet aan alle eisen – kunt u zelfs geen hypotheek krijgen.

Waarom kiezen voor taxatie bij Team Sanders

Persoonlijk contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce non nisi sapien. Aliquam et eleifend odio.

Gecertificeerde Taxateur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce non nisi sapien. Aliquam et eleifend odio.

Altijd op de hoogte

Dankzij onze communicatiemiddelen heb je alle afspraken en gegevens veilig en overzichtelijk bij de hand.

Uw huis laten taxeren voor de verkoop
Een taxatie kan nodig zijn om de juiste vraagprijs vast te stellen, de financiering van een woning rond te krijgen of om bij onderhandeling over de aankoop van een woning sterker te staan. Welke reden u ook heeft om een woning te willen laten taxeren, Team Sanders helpt u graag. Taxaties van Team Sanders zijn objectief en betrouwbaar en geven geldverstrekkers, hypotheekadviseurs en u als consument een helder inzicht in de wijze waarop een door ons getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Taxatie voor hypotheek
Team Sanders biedt u twee verschillende taxaties: een gevalideerde en een ongevalideerde. Een gevalideerd taxatierapport is essentieel voor een hypotheekaanvraag met NHG. Wilt u slechts de waarde vaststellen of bezwaar maken tegen een WOZ-beschikking? Dan volstaat een ongevalideerde taxatie.

Een NWWI-taxatie uit laten voeren
Wanneer u een woning door één van onze makelaars wilt laten taxeren, heeft u de keuze uit een ‘gewone’ taxatie of een NWWI-taxatie. In dat laatste geval wordt het taxatierapport gekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), een instantie die erop toeziet dat uw taxatie volgens de juiste richtlijnen is opgesteld. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, zijn bij het NWWI aangemeld.

Online taxatie aanvragen
Wilt u online een taxatie aanvragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wanneer u onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag hier uw taxatie aan

Met uw telefoonnummer kunnen we u sneller bereiken