Huis te koop zetten in Almelo

Uw huis te koop zetten in Almelo en omstreken

Het is een grote stap om na de beslissing ‘we gaan ons huis verkopen‘ ook daadwerkelijk uw huis te koop te zetten! Een serieuze mijlpaal voor elke huizenbezitter. Uw grootste bezit verkopen? Dat is zeker geen simpele zaak. Wij, bij Team Sanders, pakken het groots voor u aan.

Wij kennen de huizenmarkt als geen ander. En niemand kent uw huis zo goed als u. Na een gratis waardebepaling, bepalen we samen de verkoopprijs van uw woning. Vervolgens zetten we een passende verkoopcampagne uit en dan is het moment daar. We gaan uw huis te koop zetten!

Huis te koop: meer dan een bord in de tuin zetten

Een bord in de tuin zetten met ‘Te koop’ kan iedere makelaar. Team Sanders, uw vertrouwde makelaar uit Almelo gaat uiteraard verder. Wij zorgen voor een perfect uitziende fotoreportage, indien nodig in 3D, frisse eerlijke beelden en natuurlijk een goede aansprekende tekst, waardoor potentiële kopers geprikkeld worden voor een bezichtiging. Een eerlijke prijs bevordert vervolgens de ‘doorloopsnelheid’ van uw verkooptraject. Uw huis te koop zetten doen we samen!

Hoe lang zal mijn huis te koop staan?

Hoe snel uw huis verkocht wordt, is afhankelijk van verschillende factoren. Ligt uw woning in een gewilde buurt? Ziet uw huis er tijdens de bezichtiging perfect uit? Tal van factoren die belangrijk zijn bij het te koop zetten van uw huis. Wij creëren de juiste sfeer die past bij uw woning. Uw appartement, huis of villa krijgt immers maar een kans om een eerste, goede indruk te maken. Comfort, rust, fijn licht, de juiste temperatuur en een vriendelijke uitstraling maken dat het verkooptraject, direct nadat we uw huis voor u te koop zetten, vlot verloopt.

 

Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag

Wij nemen graag de tijd om je financiële vragen te bespreken. Kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking U kunt ons ook via WhatsApp een bericht sturen of bellen op 0546 633 633 (werkdagen 08:30u – 17:30u)

Binnen 12 uur reactie. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Alle specialisaties in huis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Vrijblijvend adviesgesprek. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Stuur ons direct een bericht

Met uw telefoonnummer kunnen we u sneller bereiken