Huis verkopen na scheiding

Uw gezamenlijke huis verkopen bij een scheiding?. Team Sanders staat u bij in deze lastige periode, adviseert en neemt u daarbij veel zorg uit handen. De emoties hierbij wilt u natuurlijk tot een minimum beperken. Wij realiseren ons de noodzaak van de situatie en doen er alles aan om de verkoop van de woning in goede banen te leiden. Een scheiding is immers al moeilijk genoeg. Uw huis is tenslotte een deel van uw leven, vol met herinneringen.

Eerst scheiden of eerst huis verkopen: Hoe zit dat financieel?

De waarde van uw huis zal in geld uitgedrukt moeten worden. Onze makelaar komt bij u voor een gratis waardebepaling en bespreekt met u de reële verkoopprijs. Wilt u uw huis verkopen vanwege een scheiding, dan wordt de winst en/of de schuld verdeeld. Bent u in gemeenschap van goederen getrouwd of onder huwelijkse voorwaarden? Wij kunnen u helpen bij het in kaart brengen van de financiële consequenties en de afwikkeling hiervan.

Huis verkopen bij relatiebreuk: huis verkopen of uitkopen ex-partner?

Ook als een van de partners na een scheiding in het huis blijft wonen, staat dé makelaar uit Almelo met een team van beëdigde makelaars u met raad en daad terzijde. En mocht u een ander huis willen kopen, ook dan helpen wij u graag. Zodat u zo snel mogelijk weer rust vindt na het verkopen van uw huis door een scheiding.

Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag

Wij nemen graag de tijd om je financiële vragen te bespreken. Kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking U kunt ons ook via WhatsApp een bericht sturen of bellen op 0546 633 633 (werkdagen 08:30u – 17:30u)

Binnen 12 uur reactie. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Alle specialisaties in huis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Vrijblijvend adviesgesprek. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Stuur ons direct een bericht

Met uw telefoonnummer kunnen we u sneller bereiken