Huis verkopen in Hellendoorn

U kunt op ons rekenen voor de professionele verkoop van uw huis voor de juiste prijs. Ons doel is uw woning op de juiste manier onder ogen van potentiële kopers brengen. Ervaring leert dat we voor iedere woning de juiste koper vinden.

Vrijblijvende waardebepaling. Vrijblijvend waarde- en verkoopadvies op basis van de huidige markt.
Begeleiding van A tot Z. Van start verkoop tot sleuteloverdracht: dezelfde makelaar staat je in het gehele proces bij.
Altijd op de hoogte. Dankzij onze communicatiemiddelen heb je alle afspraken en gegevens veilig en overzichtelijk bij de hand.

Woningzoekers

Groot bestand met woningzoekenden

We hebben een uitgebreid bestand van woningzoekers die zich persoonlijk bij ons hebben ingeschreven. Of het nu een ruime gezinswoning of een keurig appartement betreft, wij hebben ongetwijfeld de koper in ons bestand staan. Onze toegewijde makelaars zorgen voor een onvergetelijke indruk van de woning tijdens iedere bezichtiging.

Altijd op de hoogte tijdens de verkoop van uw huis

Als wij uw woning in de verkoop hebben zult u zich geen moment afvragen wat de status is. Communicatie vinden we belangrijk voor een goede samenwerking en we houden u proactief op de hoogte. Zo krijgt u wekelijks de statistieken van uw Funda-pagina toegestuurd en hebben we regelmatig persoonlijk contact.

U weet wat er speelt en hoeveel interesse er online is voor uw woning. Daarnaast kunt u ons zeven dagen per week bellen, mailen of whatsappen.

Staat een moeilijke financiële situatie in de weg van de verkoop van uw huis? Niet nodig! Met de expertise van onze specialisten bestaat er altijd een financiële oplossing voor de meest gecompliceerde dossiers.

Dankzij warme contacten bij de Nationale Hypotheek Garantie en beheer afdelingen van banken, kunnen we de verkoop van uw woning tot een succes maken. Ook zorgt onze ervaring ervoor dat wij al de nodige obstakels hierin hebben overwonnen en weten wat we kunnen verwachten en hoe we met complexe situaties omgaan.