Huis verkopen in Nijverdal

Uw huis verkopen in Twente?

Wanneer wij uw huis verkopen, krijgt u de beste prijs voor uw woning. Met aandacht en oog voor detail zorgen we voor de meest aantrekkelijke presentatie van uw woning. Dankzij een uitgebreide database met woningzoekers en een ongekende gedrevenheid mag u er vanuit gaan dat potentiële kopers enthousiast worden van deze presentatie. Een vrijstaand huis met een prachtige tuin, of een gezellig appartement met een terras? Qua presentatie is alles mogelijk en we garanderen dat woningzoekers op slag verknocht zijn aan de woning.

Altijd op de hoogte tijdens het traject van de verkoop van uw huis

Uw huis verkopen is onze prioriteit, maar u daar altijd op de hoogte van houden vinden we net zo belangrijk. Allereerst krijgt u wekelijks de statistieken van uw Funda-pagina zodat u voortdurend toezicht kan houden op de online interesse in uw woning. Los daarvan denken wij dat persoonlijk contact met u als opdrachtgever de sleutel is tot een succesvol verkooptraject. Daarom kunt u zeven dagen per week contact met ons opnemen.

Uw huis in Twente verkopen in bijzondere situaties

Denkt u dat een gecompliceerde financiële situatie de verkoop van uw huis belemmert? Er is nog geen situatie voorgekomen waar onze financiële specialisten niet uitkwamen. Ongeacht of het een gedwongen verkoop betreft of een restantschuld, we bieden u een persoonlijk, nauwgezet plan van aanpak. Daarbij werken wij voortdurend samen met talrijke instellingen en organisaties inclusief banken, bijzonder beheer-afdelingen en de Nationale Hypotheek Garantie. Alles om de optimale oplossing te vinden voor iedere situatie.

Uw woning in Twente verkopen?

Wilt u uw woning (binnenkort) verkopen in Twente, vraag dan onderstaand een gratis waardebepaling van uw woning aan.

Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag

Wij nemen graag de tijd om je financiële vragen te bespreken. Kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking U kunt ons ook via WhatsApp een bericht sturen of bellen op 0546 633 633 (werkdagen 08:30u – 17:30u)

Binnen 12 uur reactie. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Alle specialisaties in huis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Vrijblijvend adviesgesprek. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Stuur ons direct een bericht

Met uw telefoonnummer kunnen we u sneller bereiken