Makelaar Hellendoorn

Op zoek naar een betrouwbare makelaar? Team Sanders heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd in Hellendoorn en omstreken. Bij ons hoeft u geen zorgen te maken over professionele verkoop, aankoop en taxatie van uw woning – uw zaken zijn in goede handen bij ons gekwalificeerd personeel. Daarbij zult u bij ons geen passieve houding aantreffen. Dankzij een goed georganiseerd en soepel werkproces vinden we potentiële kopers sneller dan verwacht.

Vrijblijvende waardebepaling. Vrijblijvend waarde- en verkoopadvies op basis van de huidige markt.
Begeleiding van A tot Z. Van start verkoop tot sleuteloverdracht: dezelfde makelaar staat je in het gehele proces bij.
Marktkennis Hellendoorn. Wij hebben jarenlange ervaring in de regio kennen wij alle ins en outs rondom verkoop in Almelo.

Alles voor het beste resultaat

Partijen elkaar te brengen is onze prioriteit en we onderscheiden ons door middel van frisse teksten, professionele interieurstyling en foto’s, een moderne video, social media, Funda, Leeft Twente en onze enige site. Onze afspraken zijn glashelder en transparant en worden duidelijk gecommuniceerd. We zijn 7 dagen per week tot 23.00 uur beschikbaar voor onze klanten, niet alleen telefonisch maar ook online via zowel via e-mail als Whatsapp.

Specialist in de regio

“Kan iedere makelaar, ongeacht zijn herkomst, een perfect huis voor je kan zoeken en verkopen?” Bij Team Sanders geloven we daar niet in. Een huis is meer dan een berg stenen. Met onze kennis van de regio zoeken we net zo lang tot u zich thuis voelt in uw nieuwe woning.

Huis verkopen in Hellendoorn

Zorgeloos uw huis verkopen? Laat een van onze makelaars het werk voor u doen! Iedere woning krijgt onze onverdeelde aandacht, hierdoor garanderen we dat u de beste prijs krijgt voor uw woning. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van ons uitvoerige zoekersbestand waarmee we de doelgroep vlot benaderen. Ook gebruiken we de de nieuwste fotografische en videografische montagetechnieken want wij geloven dat dit van cruciaal belang is voor een aantrekkelijke presentatie. U wil een sfeervolle woonboerderij in de omgeving van Hellendoorn verkopen? Wij zorgen voor een soepel en efficiënt verkooptraject.

Transparante communicatie is hierbij essentieel. We houden u op de hoogte van de gang van zaken met regelmatige updates, wekelijkse statistieken van uw Funda-pagina en onbeperkt persoonlijk contact.

Bent u op zoek naar een bekwame makelaar die zijn kennis van de markt combineert met een uitgebreid netwerk in de volledige regio? Een frisse makelaar graag tijd voor u maakt? Reserveer dan snel een vrijblijvende waardebepaling bij ons!

Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag

U kunt ons ook via WhatsApp een bericht sturen of bellen op 0546 633 633 (werkdagen 09:00u – 17:00u)

Binnen 24 uur reactie. Op werkdagen reageren we binnen 24 uur.
Alle specialisaties in huis. We hebben alles in huis om u te ontzorgen.
Vrijblijvend adviesgesprek. Maak gerust een vrijblijvende afspraak. We helpen graag!

Stuur ons direct een bericht

Met uw telefoonnummer kunnen we u sneller bereiken