Makelaar Nijverdal

Een bekwame makelaar is de sleutel tot een effectieve verkoop van uw woning – bij Team Sanders weten we dit beter dan wie dan ook. Bij ons wordt de verkoop, aankoop en taxatie van uw vastgoed altijd professioneel behandeld door ons kundige personeel. Daarnaast leunen we niet achterover tot de woning zichzelf verkoopt. Geduldig afwachten leidt in onze ogen niet tot bevredigende resultaten.

Vrijblijvende waardebepaling. Vrijblijvend waarde- en verkoopadvies op basis van de huidige markt.
Begeleiding van A tot Z. Van start verkoop tot sleuteloverdracht: dezelfde makelaar staat je in het gehele proces bij.
Marktkennis Nijverdal. Wij hebben jarenlange ervaring in de regio kennen wij alle ins en outs rondom verkoop in Almelo.

Specialist in de regio

Bij Team Sanders kiezen we voor een persoonlijke benadering. Elke situatie is anders en dit betekent dat de omstandigheden ook altijd verschillend zijn. Hier hebben we uiteraard alle begrip voor. Soms gaat de verkoop van een woning gepaard met veel geluk en op andere momenten is de verkoop noodgedwongen. Wat de oorzaak ook is, we helpen u de meest geschikte oplossing te vinden.

Alles voor resultaat

De juiste partijen samen brengen is onze kracht. Zo bieden wij frisse teksten, professionele interieurstyling, opmerkelijke foto’s, een moderne video, social media, Funda, Leef Twente en onze eigen website. Geen lange verhalen en kleine lettertjes, maar heldere afspraken en proactieve communicatie. Via email, whatsapp en telefonisch zijn we iedere dag tot 23:00 te bereiken.

Huis verkopen in Nijverdal

Onbezorgd uw woning in de verkoop zetten? Team Sanders maakt het mogelijk! Elke verkoop is uniek en we begeleiden u van a tot z. We optimaliseren onze aanpak voor maximaal resultaat, dit betekent voor u de beste prijs voor uw woning.

Dankzij onze uitgebreide zoekersbestand bereiken wij moeiteloos uw doelgroep. Tegelijkertijd gebruiken wij de meest moderne foto/videografie voor een aantrekkelijke presentatie van uw woning. U verkoopt uw studio of tussenwoning in het centrum van de stad? Wij zorgen voor de perfecte presentatie en kunnen op zeer korte termijn geschikte kandidaten vinden voor uw woning.

U kunt bij ons rekenen op heldere afspraken en communicatie tijdens dit proces. U krijgt regelmatige updates en we voorzien u van wekelijkse statistieken van uw Funda-pagina. Ook staat ons team onbeperkt tot uw beschikking.

Bij Team Sanders bent u gegarandeerd voorzien van een gekwalificeerde makelaar met kennis van zaken. Uw woning verkopen via een makelaar met een breed netwerk die gaat voor maximaal resultaat? Plan dan gauw een vrijblijvende waardebepaling in!

Verkopen wij uw woning niet, dan heeft u ook geen kosten.

Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag

U kunt ons ook via WhatsApp een bericht sturen of bellen op 0546 633 633 (werkdagen 09:00u – 17:00u)

Binnen 24 uur reactie. Op werkdagen reageren we binnen 24 uur.
Alle specialisaties in huis. We hebben alles in huis om u te ontzorgen.
Vrijblijvend adviesgesprek. Maak gerust een vrijblijvende afspraak. We helpen graag!

Stuur ons direct een bericht

Met uw telefoonnummer kunnen we u sneller bereiken